2010. jan. 24.

Haladok...

Ha lassan is, de haladok a tündérkével. Felpróbáltam a mezt a kislányra, igazítani kellett rajta alul, mert bő és hosszú volt. Berajzoltam a színek találkozásánál csak úgy, ahogy jól esett, a végleges kontúrokat. Végigvarrtam a kacskaringós vonalat, aztán kivágtam a fölösleges anyagrészeket. Ez elég sokáig tartott és nagyon óvatosan kellett csinálni, nehogy átvágjak olyan részt is, amit nem szabad. Mivel helyenként mindhárom szín egymáson volt. A vonalak mentén (is) fogom flitterezni, így takarom a varrás vonalát. De most még csak itt tartok, ez az eleje:

... Ez pedig a háta:

És itt a szoknyarész, amit elkezdtem flitterezni, de ez elég időigényes. Ja, és még mindig nincs rávarrva minden alkatrésze.
Szóval messze még a végeredmény...
...de haladok. :)


Photobucket

2 megjegyzés:

Nóra írta...

Nagyon tetszik a dressz kanyargós kivágása!
Flitterezni meg de jó is lenne... odaülnék melléd, előrajzolhatod, én meg öltögetnék órákig. Annak idején a menyasszonyi ruha műhelyben is imádtam ezt a részét a munkának.

Princi írta...

:))
Én is imádom! De egy idő után már sok tud lenni. Ilyenkor vágynék más színre váltani pl., vagy más ruhán, másképp ugyanezt csinálni :)))! Ismerem az érzést: de jó, végre úgy áll a ruha, hogy lehet már flitterezni. :)